Скопје

(ФОТО) Депонија сред Центар, веднаш до Триумфална капија

Македонската метропола се гуши во ѓубре на сите страни. Речиси да нема чиста општина во главниот град кој наместо да биде огледало станува депонија.

До зградата на Рекорд, на само 100 метри од плоштадот Македонија куп ѓубре.  Ваква слика го краси центарот на Скопје.

„Ова е срамота. Ова ни е огледалото пред светот. Странците доаѓаат да го видат центарот на Скопје, а насекаде депонија“, реагираат жителите.

 

Најчитани

To Top
Close