Скопје

Без вода делови од општина Центар

Заради отстранување дефект на водоводна цевка со пречник ¾ цол на ул. „Христо Смирненски“ бр. 32 без вода ќе останат корисниците од дел од истата улица и дел од ул. „Борка Талевски“ во општина Центар.

Како што соопштуваат од РЦУК, прекинот во водоснабдувањето ќе биде од 08:00 часот до завршување на интервенцијата.

Кликни за да коментираш

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

На почеток