Коментари

Величковски: Случајот “Павле Богоевски” потврдува дека прислушкувањето продолжува

Претседателот на Либерална Партија, Ивон Величковски се огласи на Фејсбук во врска со пратеникот Богоевски и прислушкувањето.

„Со случајот “Павле Богоевски”, се постигнати 4 ефекти:
– пратеникот Богоевски е дискредитиран;
– претседателот на Мандатно-имунитетската комисија Богоевски, која ќе одлучува за мандатот на Груевски и самиот нејзин состав е дискредитиран(а);
– Шарената револуција од каде тој потекнува е додискредитирана;
– По втор пат (со аудио-запис) станува јасно дека и натаму се прислушкува и по 27 април 2017, а за цело тоа време министерот (и до 2017 заменски) е ист.
Заклучок: Реформи на службите? Владеење на правото? Ма #Оставкабре ,напиша Величковски на Фејсбук.

Најчитани

To Top
Close