Коментари

Грујо се сликаше „со цицки“ за да го има, пишува новинарката Јоци

Новинарката Јорданка Ивановска – Јоци реагира на објавената фотографија на екс-премиерот Никола Груевски кој има азилантски статус во Унгарија, но не штеди време да се појавува на VIP-забави.

„Шоте од бифе Бифе Тафталиџе пред некој ден баш раскажуваше случка. На времето не можел да разработи кафич и Џаро му рекол : ,,напрај караоке, али обавезно викни да води програма некоја со големи цицки”. Така и биднало. Во 23 часот, касата полна.
До толку било добро, да на полноќ и` рекол – ,,Ај, ма па ти, соблечи ги малку, па шо”.

Па, така и Грујово – ,,Викни некоја со цицки да ме сликаат и да ме има по портали”.

Него, оние гревоине гревски од СЈО уште не лоцираа во кој рај му спие кешот кој го изнесе ?- пишува Јоци на фејсбук.

Кликни за да коментираш

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

На почеток