Македонија

Ќерката на Сашо Василевски вработена во СЈО преку Катица Јанева

Блискоста на Катица Јанева и екс директор на МЕПСО Сашо Василевски, освен со стан за речиси беспари, решиле уште едно многу битно прашање. Ќерката на Василевски , Марија Василевска ја вработиле во СЈО, објави „Република“.

Дека Марија Василевска дипломиран правник, почнала да работи во СЈО во декември 2017 година, за „Република“ потврдуваат и извори од СЈО, а според нашите сознанија таа зема и солидна плата од 49.000 денари.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top