fbpx
вто. Јун 30th, 2020

Скопје1.мк

види, слушни, прочитај

(ВИДЕО) Богојески: Доколку „Македонски концепт“ одлучува во оваа земја, политичари со поведение како господин Рамиз Мерко ќе исчезнат од политичката сцена!

На крајот од денешниот караван на Македонски концепт Богојески од Струга порача:

-Доколку Македонски концепт одлучува во оваа земја, политичари со поведение како господин Рамиз Мерко ќе исчезнат од политичката сцена!