сре. Апр 8th, 2020

Скопје1.мк

види, слушни, прочитај

Слајдер

Владата на Република Северна Македонија на денешната 38-ма седница на предлог на Министерството за здравство и Министерството за труд и...

Кардиолозите советуваат дека срцевите заболувања го зголемуваат ризикот при пандемија на КОВИД 19 и токму навремените информации и препораките се...

Наспроти угостителите кои излегоа на прес-конференција, каде освен проблемите, кажаа дека си ги отпуштиле вработените, има и нивни колеги со...