fbpx
вто. Авг 4th, 2020

Скопје1.мк

види, слушни, прочитај

Слајдер

Денеска добиваме нов Дом на демократијата на Северна Македонија и на сите македонски граѓани. Нашиот Парламент денеска ја одржа првата конститутивна седница...

Денеска, министерот за внатрешни работи  на  Република Северна Македонија д-р Агим Нухиу одржа работна средба со амбасадорот на Француската  Република  Н.Е. Кристиан...