Актуелно

Се огласи таткото на Ламбе: Син ми е добар

„Ламбе е добар“, вели  за Женски магазин Лазар Алабаковски, таткото на познатиот поп-пејач, кој живее во нивната семејна куќа во преспанското село Љубојно.

Лазар, таткото на Ламбе кусо одговори на нашата порака не сакајќи да зборува за понатамошни детали околу судската постапка на синот.

-Ви благодарам многу за искажаните зборови. Ламбе е добар а за натамошна постапка и за Ваша информација не би ви кажал ништо, имајте убав ден“, е пораката која ја добивме од Лазар Алабаковски.

Повеќе детали на Женски магазин

На почеток