Македонија

(ВИДЕО) Потоп на граничниот премин “Богородица”, снимка покажува 11 километарска колона

И до десет километри колони со возила има на граничниот премин Богородица. Видео снимка објавена денеска покажува каква гужва има за време на викендот, а се чека со саати.

(ВИДЕОТО ТУКА)

“Добро утро “Илинденци”, убав провод”, пишува објавувачот.

Од почетокот на летната сезона, постојано кружат информациите за гужва на границите. Истите се интезивираат во време на продолжени викенди.

На почеток