Актуелно

(ФОТО) Падна Инстаграм, корисниците не може да споделуваат фотографии

Инстаграм моментално е во прекин. Платформата во сопственост на Мета моментално се соочува со прекин, бидејќи корисниците ширум светот се жалат дека feed не работи, a имаат проблеми и со проверка на ДМ.

Податоците од веб-локацијата за откривање прекини DownDetector покажуваат дека од 17.30 часот се зголемени извештаите дека страницата не работи.

Од 17.30 часот тие добиле повеќе од 24.000 извештаи за прекин од корисници.

На почеток