Свет

(ВИДЕО) „Гори“ Рекод, преплавено во црвено-жолта боја!

Навивачите и фановите на Вардар денеска го прославуваат неговиот роденден, а истите создадоа пеколна атмосфера на “Рекорд”.

Вечерва Скопје ќе биде пpeплавено од црвено – црни знамиња, шалови, дресови – со една цел, голем фудбалски спектакл и прослава на двата родендени.

На почеток