Актуелно

Скокнал од прозорец среде судско рочиште: Обид за филмско бегство или самоубиство?

Подгорчанец е повреден откако скокнал од прозорецот на Одделението за обезбедување Подгорица, на рочиште за тешка кражба.

Како што јавува „Подгорица вијести“, тој паднал врз автомобил паркиран пред зградата на ОБ Подгорица и се здобил со тешки телесни повреди.

Од црногорската полиција за „Вијести“ велат дека полицајците од Подгорица за инцидентот ги известиле службениците на Секторот за внатрешна полициска контрола и високиот државен обвинител.

Вишото државно обвинителство утврдува дали се работи за обид за самоубиство.

На почеток