Актуелно

Машина за чистење снег усмрти 33-годишна жена

Машина за чистење снег усмрти 33-годишна жена во Жабљак.

Несреќата се случила во центарот на градот.

Според „Вијести“ од Подгорица, со машината за чистење снег управувал Н.П.

Истрагата е во тек.

На почеток