Коментари

Коментар на денот: Учиме од учебници што ги нема, јадеме леб што го нема, се лечиме во здравство што го нема…

Професорот по когнитивни науки Атанас Кирјаковски објави твит на социјалните мрежи и истиот ви го пренесуваме во целост

„Учиме од учебници што ги нема, јадеме леб што го нема, дишиме воздух што го нема, се лечиме во здравство што го нема, возиме по новите 1300 км патишта што ги нема, работиме во гулг и фејсбук што ги нема, живееме од просечната плата што ја нема и уживаме во слободата што ја нема“, се вели во соопштението.

На почеток