Скопје

(Видео) Снимена кражба во Чаир, се бараат две млади лица кои украле кутија со пари

Кражба е извршена во Чаир, а крадците се бараат со снимки кои се јавно објавени. Од нив се гледа како две машки лица, на помлади години, влегуваат во канцеларија и крадат кутија.

Според објавувачите на снимките станува збор за кутија во која се собирале пари кои ги оставале верници. Не се знае за каков објект станува збор, а се претпоставува дека е дел од џ амијата која е во непосредна близина.

Кражбата се случила во петокот, за време на молитвата.

На почеток