Скопје

(ФОТО) Цевката ја поправија, патот остана раскопан

По поплавата која на булеварот Илинден се случи на 4 февруари , во делот кај трговскиот центар „Сити мол“ во Капрош 4 остана закрпен булевар.

Причина за поплавата беше пукната голема цевка, но цевката ја поправија, а патот остана раскопан.

Вака изгледа булеварот Илинден по поправањето на дефектот.

 

Најчитани

To Top
Close