Охрид

(Видео) Никола Јакимоски го фати крстот во Охрид

Никола Јакимоски од Охрид го фати крстот во Охрид. Тој беше даруван со златно ланче од МПЦ, а пак, од градоначалникот Кирил Пецаков со рачно изработена икона.

„Да ни е за многу години, здравје, љубов на сите, здравје како дрен и радост бидејќи со радост е се поубаво и повесело“, рече Никола Николовски.

Крстот во Охрид се скрши при фаќањето. Па едниот дел заврши кај друг учесник на Водици.

На почеток