Македонија

Со ексклузивни информации: Првиот „Претрес“ го правиме со Панче Тошковски!

Првиот „Претрес“ во живо е со Панче Тошковски, технички министер за внатрешни работи. Ќе ги претресеме сите актуелни теми – од убиства до проблемите со личните документи. Ќе ги отвориме вратите на МВР за да видиме што се случува зад четирите ѕида и ќе видиме што се случува внатре.

Што се крие зад убиството во Железара, што се случува со пасошите, со криминалните банди и нивните пипци во МВР и другите институции, недовршените истраги, потезите кои ги правел Оливер Спасовски, но и за тоа кој „продава“ информации кои треба да се тајни. Кои се недопирливите и како се водат истраги во МВР..

Следете нѐ на јутуб каналот „ПРВАТВ“ и prvatv.mk – среда, 21:00 часот!

Претплатете се бесплатно тука – бидете известени штом почнеме ВО ЖИВО

 

На почеток