Скопје

(Фото) Се бара Ени: и се губи секој траг во саботата во Скопје

На социјалните мрежи е објавен апел за исчезнато девојче. Апелот го објави Јоана Манојловска која посочува: „Се бара Ени, другарка ми. Ве молам споделете“. Станува збор за 21-годишната Енкеледа Чела од Албанија, која во Скопје студирала на Економскиот факултет.

Според апелот, таа е облечена во фармерки и црна јакна, а со себе носела ранец.

„Поседен пат е видена во сабота сабајле на бензиска пумпа во населба Илинден. Доколку некој ја видел девојката ве молам пријавете во најблиската полициска станица“, стои во апелот.

На почеток