Македонија

Амбасадата на САД го набљудува процесот на гласање, на граѓаните им посакува среќен изборен ден

Амбасадата на САД во Македонија, се огласи на социјалните медиуми за изборниот ден.

Нивни тимови се ширум земјата и го следат процесот за избор на нов претседател.

„Тимовите на Амбасадата денеска се ширум земјата и го набљудуваат процесот на гласање. На граѓаните им посакуваме среќен изборен ден и ги охрабруваме сите да го искористат своето демократско право на глас“, стои во објавата на Амбасадата на САД.

На почеток