Македонија

(Видео) Пејачката Ребека видно вознемирена го бара син и: излезен е со црвено-сина-бела тренерка

АЖУРИРАНА ВЕСТ:

(Видео) Ребека го најде синот!

Претходно:

Пејачката Ребека Јанковска Ристески го бара нејзинот син Маркијан, кој е излезен со црвено-сина-бела тренерка. Тој е висок 1.80. Маркијан има пречки во развојот.

Таа посочува дека живее во Тафталиџе кај Веро, излегле со неговиот татко кој имал повредена нога, и му избегал.

„Ве молам ако некој го види да го запре, да го праша како се вика, да го праша каде е мама и да го задржи“, вели Ребека Јанковска Ристеска.

На почеток