Некатегоризирани

Игор Југ: Друг треба да се праша како се отворија вратите на Собранието, јас не носев пиштол

Toa што го помина моето семејство не го посакувам на ниту едно семејство, дури ниту на семејството на господинот од Муртино, Зоран Заев па дури и на Ќурката, така го викавме, вели Игор Југ во Поткастот „Претрес со Ландов“.

„Ниту сум имал намера да влезам, ниту сум знаел да ќе се отворат вратите, ниту сум носел пиштол “ тврди Игор Југ.

„Причам ти причу“. Толку наивно сценарио кое што има поддршка од центри на моќ, па да пројде, потенцира осуденикот за настаните од 27-ми април.

„Јас сум контраверзен, но не сум кварен, не сум лажов и не сум манипулант. Јас ќе ти кажам што мислам нема да ти работам зад грб. Колку и да е лоша вистаната ќе ти ја кажам во лице. Тоа ми донесе турбулентен живот. Јас во моите 53 година немам 2 години мирен живот. ЈАс не сум бил несвесен кога сум влегувал во некои игри, но никој не ме измамил“ тврди Игор Југ.

Ги поставуваме и вашите прашања, кои можете да ги напишете во коментар во LIVE-CHAT-от на „јутуб“ – СЛЕДЕТЕ ВО ЖИВО:

На почеток