Македонија

(Видео) Палчо имал посета во затворот, а бил и шишан

Осомничениот за двојното убиство, Љупло Палевски-Палчо имал посета во затворот „Скопје“ во Шутка, откри за „Претрес“ директорот Филип Андов. Екипата на „Претрес“ влезе во притворското одделение и во ќелија, иста како таа во која е сместен Палчо.

Палевски исто така поминал детални проверки, а бил и ишишан при приемот согласно протоколите. Немал повреди, а имал барања до судот.

Повеќе за однесувањето на Палчо и детали од притврското одделение:

На почеток