Македонија

Дарко Костадиновски нов претседател на Уставниот суд

Судот информира дека денеска судијата Дарко Костадиновски е избран за нов претседател на Уставниот суд на Република Северна Македонија.

Повеќе информации ќе бидат соопштени во текот на денот.

На почеток