Македонија

Несреќа го затвори патот Градско-Прилеп во двата правци

ФОТО Илустрација

Од АМСМ добиена е следната вонредна информација:

ПРЕКИН НА СООБРАЌАЈ: Од 20:20 часот поради случена сообраќајна несреќа, патот Градско-Прилеп, поточно од мотел Дреново кон Плетвар е затворен за сообраќај во двата правци.

На почеток