Македонија

(Во живо) „Претрес“ на Катерина Цаневска: за „Онкологија“ војната во 2001 година, затворањето на А1, тепачките во Собрание и Центар

Ќе дознаете како е да ја преживеете војната во 2001 година, бегалската криза, црниот понеделник, тепачките во Општина Центар.. Новинарката Катерина Цаневска за првпат во јавност и ќе раскаже сѐ што досега не сте слушнале!

Помина низ претседателската вила, Општина Центар, Собрание, телевизиите МРТВ И А1.

Моментално, ја бие најтешката битка, битката со ракот. За случувањата на Онкологија дознавате од прва рака и ЕКСКЛУЗИВНО.

ВО ЖИВО:

На почеток