Македонија

(Видео) Владо Мисајловски го презема Министерството за одбрана

Владо Мисајловски ja преземa функцијата министер за одбрана од досегашниот заменик министер за одбрана Тирон Јајага. Ова е прва во низата свечености која ќе се одржи во текот на денешниот ден.

Закажани се примо-предавања и на другите министерски функции, како и премиерската во Владата.

На почеток