Свет

Драма во центарот на Белград: Маж се шетал со пушка, полицијата го блокирала булеварот

Почина бремена жена во Србија, семејство слета во кањон длабок 100 метри

Во Булевар Краља Александра во центарот на Белград се присутни голем број членови на полисите. Наводно, барале маж кој граѓаните го пријавиле дека носи пушка.

Според неофицијални информации, нешто по 13 часот, граѓани виделе маж со пушка на улица и веднаш пријавиле во полиција.

Според него, сирените ѕвонеле во оваа централна градска улица.

,,Мажот е идентификуван и пронајден и утврдено е дека со себе имал воздушна пушка. Наводно, рекол дека го носел на улица затоа што планирал да го предаде на полицијата во Звездара.”, открива соговорникот на Курир.

На почеток