Коментари

Груевски за Филипче: Го испуштивме детето, ова на шефот негов, заразно да не е?

Го испуштивме детето…ова на шефот негов, заразно да не е? По две години власт на СДСМ, министерот за здравство најде оправдување за епидемијата на морбили, напиша на Фејсбук, азилантот Никола Груевски за министерот за здравство Венко Филипче.

-Сѐ што ве интересира добивате со еден клик -

– Во исто време кога и во неколку земји на Европа, но и во САД, во неколку држави и градови како во Вашингтон и Њујорк на пример, се прогласи епидемија на морбили министерот кога некој спомнал негова оставка како да доби мали сипаници со многу висока трмпература, изјави: „Епидемијата е резултат на падот на колективниот имунитет, поради катастрофалните политики на претходната Влада во изминатите години и негрижата за здравјето на граѓаните“, напиша Груевски.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top