чет. Сеп 19th, 2019

Скопје1.мк

види, слушни, прочитај

Се расчистува магистралниот пат Охрид-с.Подмоље

После успешно завршената акција за расчистување на магистралниот пат Охрид-Св.Наум, денес се пристапи кон расчистување на магистралниот пат Охрид-с.Подмоље. Акцијата започна во 5 часот при што се ангажирани 10 комунални работници.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close