Коментари

Дурловски го „спушти“ Пендаровски

Игор Дурловски македонски оперски пејач и поранешен пратеник го искоментира приемот на старлета во Вила Водно, кај шефот на државата, Стево Пендаровски. Тој приемите во претеседателската вила ги подели на два дела: „Во Македонија и во Северна“, како што пишува.

Тој објави дека во времето на Ѓорѓе Иванов, тогашниот претседател доделувал титули национален уметник, која во 2015 година ја добила Ана Дурловски, сопруга на Игор и уметница со интернационална кариера.

Во 2022 година, во „Северна“ како што пишува Дурловски, Пендаровски пречекува старлети.

На почеток