Коментари

Тасевски со коментар за тротинетите: Еве зошто завршувале во контејнери!

Актерот Сашо Тасевски со свој став за електричните тротинети низ Скопје.

„ Тротинетиве во контејнери ви ги фрлаат. Веројатно од среќа што се 9 денари минута.“, напиша тој на фејсбук.

На почеток