пон. Авг 19th, 2019

Скопје1.мк

види, слушни, прочитај

Актуелно

Изнесените наводи на прес-конференцијата, одржана на ден 12.08.2019 година, на политичката партија ВМРО-ДПМНЕ, од страна на генералниот секретар, Игор Јанушев, дека...

Клиниката Жан Митрев ја поздравува иницијативата на Антикорупциската комисија за испитување на случајот со детската кардиохирургија.  Тие  преку соопштение валат: „Ја...

Државниот санитарен издравствен инспекторат во вонреден инспекциски надзор во болницата „Жан Митрев“  констатирал дека здравствената дејност се врши согласно решението...

Општина Дебарца втор ден стравува од страшните пожари кои зафатија шума во селото „Велмеј“. Очигледно жителите се оставени на милост...

Потпретседателот на Владата, Кочо Анѓушев за кого антикорупционерите отворија предмет и истражуваат за фирмата „Тополки“ во која управител е Тодор...

Close