fbpx
сре. Јан 20th, 2021

Скопје1.мк

види, слушни, прочитај

Актуелно

-„Слушнав нешто од неодамнешната преписка меѓу твојот министер за правда Бојан Маричиќ и владиката Петар во врска со структурата на...

Марионетската власт во Скопје уште еднаш ја покажа својата сервилност и плашливост и намерата докрај да оди според принципот „ведење...

Типично за ВМРО ДПМНЕ е да изнесуваат лажни вести, како што е типично да бидат демантирани од страна на амбасади...