Коментари

„Овие гревови немаат појма од демократија“, Најчевска жестоко за Мицкоски откако најави следење на работата на градоналаниците

Работното тело на ВМРО-ДПМНЕ за следење на реализацијата на проектите на градоначалниците предизвика лавина реакции во јавноста. Една од нив е и на професорката Мирјана Најчевска.

„Поголем доказ од ова за тоа дека овие гревови немаат појма што е демократија нема Абе шутраци, градоначалниците се бираат од граѓаните, непосредно, и поднесува извештаи до Советот на општината, а не на партијата кон која припаѓаат или која застанала зад нивниот избор“, напиша Јанчевска.

Ставревски по пауза од пет години се врати во ВМРО-ДПМНЕ и доби функција

To Top